Secure Payment
Free style advice
Large assortment

Ruilen & Retourneren

Het is mogelijk jouw online order binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen die je wilt retourneren totdat wij ze ontvangen. Het is hierom een goed idee om een verzekering af te sluiten ter waarde van de artikelen die je retourneert en het verzendbewijs te bewaren. 

Alle online aankopen (inclusief artikelen uit de sale) zullen volledig vergoed worden, indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

- de artikelen zijn niet gedragen, vuil, gewassen of beschadigd.
- de artikelen bevatten alle aangehechte prijskaartjes en originele verpakkingen.

Alle retourzendingen worden bij ontvangst in het magazijn gecheckt. Retourzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen, worden geweigerd.

HOE KUN JE DE ARTIKELEN RETOURNEREN:

Je kunt je pakket voor €6,50,- afleveren bij een DHL- of PostNL punt. Let er hierbij op dat verschillende bestellingen niet in één pakket geretourneerd kunnen worden. 

Volg onderstaande stappen om jouw items te retourneren:

Stap 1: De items die jij wilt retourneren leg je samen met de factuur in de doos. Zorg ervoor dat je niet vergeet de factuur toe te voegen, zodat wij de retourzending op de juiste manier kunnen verwerken. 
Stap 2: Plan je drop-off in via 
https://simplethebrand.shipping-portal.com/rp/. Je zult een retoursticker ontvangen die je uit kan printen.
Stap 3: Deze retoursticker plak je op de bovenkant van de doos. Zorg ervoor dat jouw eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.

LET OP: de retourkosten zullen bij de terugbetaling van jouw retourzending worden verrekend! 
Je zult bij het aanvragen van jouw retourlabel niet direct betalen voor de retourzending, maar dit wordt verrekend bij de terugbetaling van jouw retour.


TERUGBETALING

Zodra jouw retour verwerkt is, ontvang je van ons een mail om de retourzending te bevestigen. Het kan tot 14 dagen duren voordat jouw bank de terugbetaling verwerkt heeft.

Mocht je nog vragen hebben of heb je een verkeerd item ontvangen, neem dan contact op met info@simplethebrand.com.